Overnatting

På DNTs hytter er det normalt alltid plass, og du treng vanlegvis ikkje å reservere plass før du kommer.
​​​​​​​I koronapandemien må du imidlertid reservere, det kan du gjere online.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Bestilling av overnatting

Du kan bestille overnatting på nett her. Dette gjelder for sommersesongen.

Ønsker du å bestille overnatting for påsken, kan du sende mail til gjendebu@dnt.no


Når hytta blir full

Gjendebu ligg slik til at vi ikkje har mulegheit til å avvise gjester, utansett kor fullt det er. I så fall vil det være minst 4-5 timar å gå til neste hus, berre for å risikere å finne nok ei full hytte. Dette kan på enkelte dager skape spesielle utfordringar både på mat- og losjifronten.

Det er ganske vanleg med overbelegg på Gjendebu. Vi har mange improviserte soveplasser for å dekke behovet, men anbefaler sterkt at du booker online før ankomst. Hvis du vil ha full fleksibilitet i turen din og derfor ikkje vil bestille, anbefaler vi sterkt at du har med et telt i bakhand.

Avbestillingsvilkår:

  • Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst. (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59.)
  • Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

Hund

Har du med hund på tur bør du også ta kontakt på epost. Vi har en del overnattingsplasser for hund, men dei kan være reservert.

Arrangement eller mer enn 10 personer

Hvis du vil reservere for gruppe (min 10 pers) eller spesielle arrangement som bryllup og bursdager, må du sende oss en epost så vi kan gjere avtaler og finne plasser.

Foto: Marius Dalseg Sætre