Turbodager på Gjendebu (fra 4 år)

2. juli kl. 15:15
6. juli kl. 15:00
Fellestur, Fottur, Barn, Jotunheimen, Familie, Gjendebu, Turbodager, Familietur
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Gjendebu
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dagene innerst ved Gjende fylles opp med Bukken Bruse-turer, leirleker, tunsysler og annen morsom uteaktivitet. Vi går på tur hver dag og finner en leirplass hvor vi finner på mye gøy sammen.  Gjendebu ligger vakkert plassert i enden av Gjendevatn og er et barnevennlig sted og helt bilfritt. Her kan både barn og voksne få nye turvenner og det meste er tilrettelagt for foreldrene. Riktig ferie for hele familien!

For barn fra 4 år med voksenfølge.

Dag 1: Ankomst Gjendebu

• Ta båten fra Gjendesheim kl. 15.15. Sjekk båttidene her.

• Turlederne møter deltakerne på Gjendebu.

• Felles informasjonsmøte og presentasjon  fra kl. 17.00.

• Middag 18.00

• Bli-kjent-leker på tunet etter middag.

Dag 2: Camp Storådalen

• Lek og undringsturer.

• Vandring oppover i Storådalen og til vi finner en hyggelig leirplass.

• Bading, lek og deilig, medbrakt niste.

Dag 3: Camp Veslådalen

• Ny dag og nye eventyr i området rundt Gjendebu.

• Vi rusler innover Veslådalen på jakt etter en ny, trivelig leirplass.

• Klarer vi å lage troll av ting som finnes i naturen rundt oss?

Dag 4: Camp "Barnas favoritt"

• Kanskje noen av barna har noe ugjort på en av leirplassene vi har vært på tidligere? Vi går dit barna vil!

• Topptur til Gjendetunga for de største barna som vil se utsikten fra toppen! Turen går ca 500 høydemetre fra dalen.

Dag 5: Tur, tunleker og hjemreise

• Lek og moro for barna på tunet sammen med turlederne, mes de voksne pakker seg ut av rommene.

• Kort tur fra hytta med aktiviteter og deilig bållunsj.

• Felles avskjed på tunet kl. 15.00.

• Båt til Gjendesheim går ca kl. 16.20 fra Gjendebu.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Barn: kr 2 922,-,
Voksne: kr 4 999,-.
Ikke-medlemstillegg: Barn kr 350,- , Voksne kr 700,-. Bli medlem
Inkludert i prisen: Tur- og aktivitetsledelse, aktivitetsutstyr, overnatting inkludert sengetøy og alle måltider (frokost, niste/termos og vanligvis tre-retters middag med unntak av første dag: kun middag, og siste dag: kun frokost + niste/termos). Familien bor på 2-4 sengsrom. I enkelte tilfeller vil det være nødvendig at familier må dele rom.

Passer turen for vår familie?

Både barn og voksne må kunne gå i rolig tempo i 3-4 timer på sti i ulendt terreng. De voksne må kunne bære dagstursekk med nødvendige klær, mat og utstyr. Alderen er satt til 4 år for å tilrettelegge for et godt samhold i gruppa. Aktivitetene og turene vil bli lagt opp til denne alderen.
Yngre søsken på tur: På turer med fast opphold så er det mulig å melde på hele familien, men yngre søsken må ha eget voksenfølge sånn at de kan finne på noe annet dersom de ikke klarer å henge med på aktivitetene. Turen er gratis for barn under 4 år.

Spesielle matbehov:

Husk å gi opplysninger om matallergier og andre diettbehov ved bestilling. Vi vil videreformidle informasjonen til serveringssteder og turledere, men vi kan ikke garantere for jevngode alternativer. For å forhøre deg angående dine matbehov ber vi deg kontakte serveringsstedet (overnattingsstedet) direkte.

Hvordan komme til Gjendebu?

Med kollektivtransport: Buss: NW161 Valdresekspressen går direkte til Gjendesheim, via Fagernes på sommeren. Rutetider finner du her.
Tog: Ta tog til Otta. Billetter og rutetider finner du på NSB.no. Videre med buss til Vågåmo også buss videre til Gjendesheim. Rutetider finner du her.

Med egen bil: Parkering på Gjendesheim, husk betaling.

Gjendebåten: Det går ikke vei inn til Gjendebu. Derfor tar man Gjendebåten inn. Rutetidene finner du her.

Kart

Turkart Jotunheimen Aust (1: 50 000). Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vårt Tursenter eller på Nettbutikken.

Her er link til en generell pakkeliste for sommertur.

Husk å ta med:

• Gode sko. Vi er stort sett ute hele dagen, uansett vær.
  • Dagstursekk og drikkeflaske. Alle bør ha varme klær, mat og drikke i dagstursekkene.
  • Tøfler for bruk inne.
  • Lakenpose/sengetøy/sovepose dersom dere ikke leier på hytta.

Før påmelding

Husk å lese "Viktig informasjon - fellestur sommer".
Når du melder deg på turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer.
Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

Mer informasjon

Spør vårt Tursenter om du har spørsmål angående turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. E-post: turinfo@dntoslo.no

Velkomstbrev sendes på e-post til kontaktperson for bestillingen nærmere avreisedato. Har du ikke mottatt noe fra oss, er et tips å sjekke søppelposten eller ta kontakt på barnasturlag@dntoslo.no.

Om våre turledere og aktivitetsledere

Våre turer ledes av turledere og/eller aktivitetsledere. Turlederne våre er fjellfolk med solid friluftserfaring, DNTs turlederkurs eller tilsvarende, og som trives med å være på tur med barn. Aktivitetslederne har kurs og erfaring i tilrettelegge for og være med barn på tur. Sammen skal de skape en positiv, trygg og hyggelig turopplevelse. Merk at det turlederne og aktivitetslederne har ansvar for er tilrettelegging og gjennomføring av tur og aktiviteter og at det er foresatte som til en hver tid har ansvar for sine barn.

Kategori: Fjelltur BT

Turbodager på Gjendebu (fra 4 år)