Avlyst Friluftslek i Gamle Oslo (7-12 år)

26. januar kl. 17:30 - 19:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
9. mars 2021
16. mars 2021
23. mars 2021
Fellestur, Fottur, Barn
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Velkommen til Friluftslek i Gamle Oslo ("Lek deg sprek" har byttet navn til Friluftslek)

Er du mellom 7 og 12 år? Velkommen til Friluftslek i Gamle Oslo. Vi har mange morsomme aktiviteter du kan være med på.

Ta på:

• Klær som passer til lek og moro ute på vinteren
  • Gode sko på bena er også lurt

Vi er ute uansett vær :)

Barn kan delta alene, men vi håper også at foreldre har lyst til å være med. Velkommen ut!

Tid: Tirsdag kl. 17.30-19.00

Oppmøte: Skolegården på Vahl skolkl. 17.30

Påmelding: Tilbudet er helt gratis, men krever påmelding. Du kan melde deg på her (rød knapp) eller du kan melde deg på når du møter opp! Og du melder deg på fra uke til uke.

Aktivitetsledere: DNT Oslo sine fantastiske Aktivitetsledere vil møte dere i Skolegården på Vahl skole kl. 17.30! De har på seg røde T-vester.

Utstyr: Vi har med utstyr.

Tilbudet arrangeres av DNT Oslo og Omegn. Lek deg sprek gjennomføres med bidrag fra Stiftelsen Dam og i samarbeid med Sportsklubben Sterling.

Spørsmål? Send e-post til info.oslo@dnt.no eller ring/SMS Lisbeth S. Hildremyr på tlf.: 990 38 323

Tilbudet er gratis, men du må melde deg på! Du kan melde deg på ved oppmøte. Ta på klær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt og klær som er tilpasset vær og årstid. Vi er ute uansett vær. Lek deg sprek er hver tirsdag hele året, utenom skolens ferier. Det er flinke instruktører fra DNT Oslo og Sportsklubben Sterling.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turleder:

• Marte Randby Steinskog