Med kart og kompass på Svartskog

24. mai kl. 11:00
Fellestur, Fottur, Turorientering
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Skautravertur

Vi starter med å følge Oldtidsveien sydover og går via Sjødal og idylliske Sjødalsenga ned til Sjødalstrand. Underveis blir det instruksjon i bruk av kart og kompass, vi skal innom i alt 8 skautraverposter. På veien tilbake langs fjorden passerer vi mange fine badeplasser før vi igjen stikker til skogs og følger småstier tilbake til utgangspunktet. Turen går delvis i Svartskog landskapsvernområde. Kart fås utdelt.

Oppmøte: Oppegård kirke, Svartskog

Lengde: 5 km i luftlinje.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Påmeldingsfrist er fredag 22. mai.  Deltakere som ikke er påmeldt, vil bli avvist dersom turen er fulltegnet. Maks antall deltakere er 20.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport om mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Med kart og kompass på Svartskog

Skautravertur Vi starter med å følge Oldtidsveien sydover og går via Sjødal og idylliske Sjødalsenga ned til Sjødalstrand. Underveis blir det instruksjon i bruk av kart og kompass, vi skal ...

Turledere:

• Jon Færden